EYLÜL 2017
Her Zaman Yanınızdayız Proje Ekibi Yemekte Bir Araya Geldi
23 Kasım 2016

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar “Her Zaman Yanınızdayız” proje paydaşları ve ekibiyle yemekte bir araya geldi.

Develi Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Mesleki Eğitim Müdürlüğü ve Sosyal Hizmet Merkezi yetkilileriyle birlikte eğitmen ve kuaförlerin de katıldığı yemekli toplantıda çalışmalar hakkında bilgiler alan Başkan Cabbar, “Sosyal sorumluluk projesi olarak yürüttüğümüz bu projemiz, çalışmalarını köylerde de devam ettirerek, kişisel bakımını yapamayan hasta, yaşlı ve çocuklarımıza ulaşarak hizmetlerine devam ediyor. Gönüllülük esasına dayalı olarak yürütülen bu proje de emeği geçen kurumlarımıza ve işin mutfağında olan proje gönüllülerine çok teşekkür ediyorum” diyerek çalışmalarında başarılar diledi.