ARALıK 2017
Köylerdeki Çalışmalar Tüm Hızıyla Devam Ediyor
16 Kasım 2016

Develi Belediyesi’nin  köylerde yürüttüğü çevre düzenleme ve park yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Çalışmalar kapsamında köylere toplamda 73 bin m2 parke yaptıran Büyükşehir Belediyesinin yansıra Develi Belediyesi’nin de 36 bin m2’lik parke çalışmaları Eşelik, Kılıçkaya, Avlağa, Taşçı Mahallelerinde tamamlanmış olup A. Künye Mahallesinde devam etmektedir. Ayrııca çalışmalar kapsamında Çadıryeri Mahallesinde ve Köseler Mahallesinde oyun grubu yerleştiren ekipler, parkların zemin çalışmalarının da en kısa sürede tamamlanacağını belirtti. Yine Köseler Mahallesindeki sokaklarda parke çalışması yürütülürken diğer ekipler de Epçe ve Gümüşören Mahallelerinde deforme olmuş mezar duvarlarının yeniden yapımını tamamlamıştır. Yeniköy Mahallesinde çalışmalarını devam ettiren DSİ’ye bağlı ekipler ise taşkın koruma kanalı ve korkuluk yapım çalışmalarında sona yaklaştı. Köylerde yoğun bir çalışma temposunun olduğunu belirten Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar “Büyükşehir Belediyemizle beraber köylerimizde yürüttüğümüz çalışmalar tüm hızıyla devam etmektedir. İnşallah kış yağışlarından önce hedeflediğimiz hizmetleri köylerimize götüreceğiz” mesajını verdi.