NISAN 2017
Zemin Çalışmaları Tüm Hızıyla Devam Ediyor
16 Kasım 2016

Develi Belediyesi kış yağışlarından önce merkez mahalleler ve köylerdeki zemin çalışmalarına hız verdi.

Sindelhöyük Mahallesi Balık Çiftliği Mevkiinde mesire alanı yapım çalışmalarına start veren ekipler öncelikle zemin çalışmaları için dolgu çalışması yaptı. Dolgusu yapılan yerlerde bordür çalışması da yapan ekipler mevcut mesire yerine park alanı, yeşil alan, wc gibi eklemeler yaparak daha kullanışlı hale getirecek. Sindelhöyük mahallesindeki çalışmalrın yanı sıra başka bir ekip de Bahçebaşı Mahallesinde doğalgaz çalışmalarından zarar görmüş yolların dolgusunu yaptıktan sonra silindir ile de sıkıştırmasını yaparak mahalle sakinlerinin kullanımına hazır hale getirdi. Asfaltlama ve yol bakım-onarım çalışmalarının hızla devam ettiğini belirten Başkan Cabbar, hedeflenilen yol çalışmalarının kısa sürede tamamlanacağını belirtti.