HAZIRAN 2017
Vatandaşlarla Buluşma Toplantısı
15 Kasım 2016

Develi Kaymakamı Murat Duru ve Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar’ın riyasetinde Develi halkı istek, öneri ve şikâyetlerini dile getirmek için Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü toplantısında bir araya geldi.

Kamu Kurum ve Kuruluşları, Sivil Toplum Kuruluşları, oda Başkanlıkları, Mahalle Muhtarları ve Seyrani Eğitim ve Kültür Vakfının katıldığı ve basına kapalı gerçekleştirilen toplantıda Develi halkı istek ve şikayetlerini kurum temsilcilerine direkt sorma imkanı bularak çözüme dair istişarelerde bulunuldu. Toplantının amacına hasıl olduğunu belirten Başkan Cabbar “Kaymakamımızla birlikte İlçe halkımızın istek ve şikayetlerini dinlemek adına her Cuma namazını farklı bir mahallemizde kılıyor, hemşerilerimizin istek ve şikayetlerini dinliyoruz. Bugün de diğer resmi ve sivil kuruluşlarımızın da olduğu toplantı yaparak vatandaşlarımızın istek ve şikayetlerini istişare edeceğimiz ortak bir zemin oluşturduk. İnşallah bu istişarelerin kısa bir süre sonra yansımalarını İlçemizde hep beraber göreceğiz” dedi.