NISAN 2017
Develi Belediyesinin Sağlık Seminerleri Devam Ediyor
15 Kasım 2016

Develi Belediyesi’nin Develi Halkının sağlıkla ilgili daha da bilinçlenmesi adına düzenli periyodlarla düzenlediği sağlık seminerleri tüm hızıyla devam ediyor.

UCB Pharma A. Ş. ile birlikte ortaklaşa tertip edilen Epilepsi Bilgilendirme Toplantısı Develililerin yoğun katılımıyla Mustafa Aksu Kültür Merkezinde yapıldı. Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi, Nöroloji Anabilim Dalı, Çocuk Nörolojisi Birimi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Füsun Ferda Erdoğan slaytlar eşliğinde Epilepsiye sebebiyet veren unsurlardan başlayarak hastalara, nöbet anında ne yapılıp ne yapılmaması gerektiğini anlatmasının ardından, hasta ve hasta yakınlarının sorunlarını dinleyerek tek tek cevaplandırdı. Faydalı bir sunum gerçekleştirdiğini belirten Prof. Dr. Erdoğan böylesine güzel bir organizasyonda Develililerle buluşmasına imkan sağladığı için Başkan Cabbar ve Develi Belediyesine teşekkürlerini iletti. Programa katılan dinleyiciler de Başkan Cabbar’a teşekkür ederken, sağlık seminerlerinin hız kesmeden devam etmesi temennisinde bulundular. Bilgilendirme toplantısının ardından Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Güçlü, davete icabetinden ve etkili sunumundan dolayı Prof. Dr. Füsun Ferda Erdoğan’a teşekkür plaketi takdim etti.