NISAN 2017
Develi Takımlarından Çifte Galibiyet
14 Kasım 2016

Hafta sonu voleybol ve futbolda mücadele gösteren Develi takımları rakiplerini yenerek Develililere büyük sevinç yaşattı.

Adana Seyhan Belediye Sporla karşı karşıya gelen Develi Belediye Spor, rakibini 3-1’lik skorla yenerken Develi Spor da İlçe stadında karşı karşıya geldiği Başak Pınar Belediye Sporu 3-2’lik skorla mağlup etti. İlk yarı sonunda soyunma odasına 2-1’lik mağlubiyetle giden Develi Spor oyuncuları, ikinci yarıda yoğun seyirci desteğini de arkalarına alarak 3-2’lik skorla rakibini mağlup etmeyi başardı. Ülkemizin halter sporundaki yüz aklarından olan olimpiyat şampiyonu Halil Mutlu, Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah İslamoğlu ve Aksu Madencilik Yöneticisi Mustafa Aksu ile birlikte çok sayıda Develili takımlarını maç sonuna kadar tezahürat ve alkışlarla destekledi.