HAZIRAN 2017
Başkan Cabbar Türk Hava Kurumu Atölyesini Ziyaret Etti
17 Aralık 2014

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar Türk Hava Kurumu Develi Şubesini ziyaret etti.

Şube Başkanı Cezmi Kaya’dan şube ve çalışmalarla ilgili bilgiler alan Başkan Cabbar ayrıca Model Uçak yapım kursu gören öğretmenlerin çalışmalarını yerinde gördü. Atölyenin darlığından muzdarip olan şube yetkilileri Başkan Cabbar’dan atölye için yer talep ettiler. Başkan Cabbar da bu hususla ilgili bir araştırma yapacaklarını söyleyip özellikle projeler arasında olan Gençlik Merkezinde kendilerine bir yer tahsis edeceği müjdesini verdi. Develi Belediyesinin de katkılarıyla Develide yapılacak olan Yamaç paraşütü kursu ile de bilgiler veren şube yetkilileri; bahar aylarında çalışmaların sona ereceğini gerekli yazışmaların ve fizibilite çalışmalarının olumlu sonuçlandığını dolayısıyla Develi semalarında yamaç paraşütü yapılabileceği müjdesini verdiler. Başkan Cabbar “Bu faaliyet ve kursların Develimiz ve gençlerimiz için önemli kazanımlar olduğunu düşünüyorum. Gençlerimizin enerjilerini doğru yere kanalize etme noktasında böyle bir gayret güttüğünüz için de hepinizi tebrik ediyorum” dedi.