AĞUSTOS 2017
Başkan Cabbar'dan 10 Kasım Mesajı
10 Kasım 2016

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, 10 KasımAtatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Cabbar mesajında “Aramızdan ayrılışının 78’inci yılında Cumhuriyetimizin kurucusu BüyükÖnder Mustafa Kemal Atatürk’ü sevgi, saygı, özlem ve rahmetle anıyorum” diyen Başkan Cabbar, Ulu Önder’in Türkiye Cumhuriyeti’ni kurarak ve ortaya koyduğu vizyon ile sadece bir milletin değil Dünya’nın seyrini değiştiren bir lider olduğunu ifade etti.

Gazi Mustafa Kemal gibi ileri görüşlü, vizyoner bir lider çıkaran milletin mensubu olmaktan büyük gurur duyduğunu belirten Başkan Cabbar , “Atatürk, İstiklal Savaşı’nda bizi zafere taşıyan eşi bulunmaz bir komutan, dehası ile kendisine hayran bırakan bir devlet adamı, insanlık tarihine damga vurmuş istisna şahsiyetlerden birisi olmasının yanı sıra çok iyi bir de ekonomistti.

Başkan Cabbar sözlerini şöyle sürdürdü:
“Atatürk’ün ve aziz şehitlerimizin bizlere armağan ettiği Türkiye Cumhuriyeti’ni daha yükseklere taşımak, halkımızın refah seviyesini yükseltmek ve devletimizi dünyanın en güçlü ülkelerinden biri yapmak için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Bu vesile ile Cumhuriyetimizin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha sevgi, saygı, rahmet ve şükranla anıyorum” dedi.