NISAN 2017
Develide Çanakkale Ruhu Konuşuldu
7 Kasım 2016

Develi Belediyesi ile Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) Kayseri Şubesinin ortaklaşa düzenlediği “Çanakkale Ruhu” isimli program Mustafa Aksu Kültür Merkezinde yapıldı.

Milli Türk Talebe Birliği’nin kuruluşunun 100. Yıl anısına gerçekleştirilen programda Erciyes Üniversitesi Tarih Bölümü okutmanı Ahmet Nedim Kilci Balkan Savaşlarından başlayarak, günümüze kadar devam eden Çanakkale Ruhuyla ilgili etkileyici sahneler anlattı. Öğrencilerin yoğun katıldığı ve etkilendiği programın sonunda Milli Türk Talebe Birliği Kayseri Şube Başkanı Akın Kaya desteklerinden dolayı Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar’a teşekkürlerini iletirken, Başkan Cabbar da Çanakkale Ruhu’nun en son 15 Temmuz’da şaha kalktığını belirterek etkili sunumundan dolayı Ahmet Nedim Kilci’ye teşekkürlerini iletti.