NISAN 2017
İlçe Güvenlik Toplantısı Yapıldı
2 Kasım 2016

Develi’de ilçe Kaymakamı Murat DURU başkanlığında asayiş ve güvenlik koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.

Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya ilçe Kaymakamı Murat DURU’nun yanı sıra Develi Belediye Başkanı Mehmet CABBAR Cumhuriyet Başsavcısı Selim Şerif, Cumhuriyet Savıcısı Meltem Yiğit Demirci, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Mandar, İlçe Emniyet Müdürü Bilal Erdem, İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün belirlediği konuyla ilgili Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri, ilgili ilçe müdürleri ve basın mensupları ile beraber toplantı yapıldı.

Huzurlu ve yaşanabilir bir ilçe olan, sosyal, kültürel ve sportif donatılarıyla kentleşmiş ve kentleşme ivmesini arttırarak devam ettiren Develi’mizin, asayiş ve huzuru bozabilecek muhtemel konuları görüşüldü.

Develi Belediye Başkanı Mehmet CABBAR ‘‘Asayiş ve Huzur toplantısında alınan kararlar doğrultusunda çalışmaların titizlikle yürütülmesinde kolluk güçlerimize yardımcı olacağız. Her şey Develimizin Asayişi ve Huzuru için’’ dedi.