ARALıK 2017
D.S.İ. Bölge Müdüründen Başkan CABBAR'a Ziyaret
2 Kasım 2016

Devlet Su İşleri Kayseri Bölge Müdürü Okan BAL ve ekibi Develi Belediye Başkanı Mehmet CABBAR’ı makamında ziyaret etti. Develi’ye 2017-2018 yıllarında yapılması planlanan yatırımlar üzerinde değerlendirmeler yapan Bölge Müdürü BAL’a Develi Belediye Başkanı Mehmet CABBAR Develi ile ilgili talepleri iletti. Başkan CABBAR “Önümüzdeki günlerde ait yatırım programına Develideki eksiklerin giderilmesi amacıyla yatırım programına dâhil edilmesi için Devlet Su İşleri teknik ekipleri Develimizi ziyaret edecekler. Gelecek teknik ekip, yatırım programlarla ilgili alanları yerinde görme şansı olacak. Develimize katma değer kazandıracak işlerin yatırım programlarına dahil edilmesi için çalışmalarımız devam edecek” dedi.

İstişare toplantısından sonra Devlet Su İşleri Kayseri Bölge Müdürü Okan BAL ve ekibi alanda inceleme gezisi yaptılar.