AĞUSTOS 2017
İlçe Protokolünden Şıhlı Mahallesine Ziyaret
29 Ekim 2016

Develi Kaymakamı Murat Duru, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Garnizon Komutanı Mustafa Mangar, Milli Eğitim Müdürü Ali Arslan ve Seyrani Eğitim Vakfı Yöneticisi Suat Köylüoğlu Şıhlı Mahallesini ziyaret ederek, mahalle sakinleriyle hasbihal etti.

Develi Belediyesinden Kırsal Hizmetler Müdürü Recep Onaran ve Ankara’da iş hayatına devam eden hayırsever hemşerimiz Salih Onaran’ın baba evine ziyarette bulunan ilçe protokolü, sonrasında mahalle ilköğretim okulunu gezerek öğrenciler hakkında bilgiler aldı. Sonrasında mahalle sakinleriyle hasbihal eden protokol üyeleri, mahalle sakinlerini istek ve sıkıntılarını dinledi. Önümüzdeki süreçte mahalleye yapılacak yatırımlarla ilgili bilgiler veren Başkan Cabbar’dan duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri diğer protokol üyelerine de ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.