AĞUSTOS 2017
İlçemizde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları
29 Ekim 2016

Cumhuriyetin 93. Yıldönümü kutlamaları Develi Cumhuriyet Meydanında coşkuyla kutlandı. 28 Ekim Cuma Günü Saat:13:00’da Atatürk büstüne çelenk sunup saygı duruşu ve İstiklal Marşıyla başlayan program, 29 Ekim Cumartesi sabahı Develi Kaymakamı Murat Duru’nun makamında İlçe protokolünün tebriklerini kabulüyle devam etti.

Tebriklerin kabulünün ardından İlçe Protokolü Develi Cumhuriyet Meydanındaki programlar için meydana geldiler. Develi Kaymakamı Murat Duru ve Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar’ın okulları tebrikiyle başlayan program, Kaymakam Duru’nun günün anlam ve önemini anlatan konuşmasıyla devam etti. İlçemiz okullarının şiir ve türkü dinletileriyle devam eden törende, miniklerin folklor gösterisi büyük beğeni topladı. Program protokolün selamlanması ve geçit töreniyle son buldu. Programın ardından İlçe Kaymakamı Murat Duru ve Başkan Cabbar İlçe Meydanındaki halkla merhabalaşarak onların da bayramlarını tebrik ettiler.