AĞUSTOS 2017
Kaymakam Duru ve Başkan Cabbar'dan Çayırözü Mahallesine Ziyaret
21 Ekim 2016

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Develi Kaymakamı Murat Duru ile birlikte Cuma Namazını Çayırözü Mahallesinde kılarak namaz öncesi ve sonrasında mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Namaz öncesinde Develi Belediyesi ve mahalle sakinlerinin destekleriyle yapımı devam etmekte olan Köy Konağını ziyaret eden Kaymakam Duru ve Başkan Cabbar, namazdan önce de köy camisi içerisinde mahalle sakinleri ile hasbihal ederek şikayet ve isteklerini dinleyip sorularını cevaplandırdı. Cuma namazı sonrası mahalle okulunu da ziyaret ederek eğitimcilerle hasbihal edip, öğrencilere başarılar dileyen Kaymakam Duru ve Başkan Cabbar’a mahalleye yapılacak yatırımlar hakkında da bilgiler verdi. Mahalle muhtarı Faik Taşar, Kaymakam Duru ve Başkan Cabbar’a ziyaretlerinden ve bilgilendirmelerinden dolayı teşekkürlerini iletti.