AĞUSTOS 2017
Alparslan Mahallesinde Asfaltlama Çalışmaları Başladı
20 Ekim 2016

Develi Belediyesine bağlı ekiplerin kış yağışlarından ve doğalgaz çalışmalarından dolayı zarar görmüş mahallelerdeki asfaltlama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Öncesinde Bahçelievler, Âşık Seyrani Hasan Şahan, Arı Mamak, Aşağı Everek 90 Evler, Reşadiye, Camicedid ve İbrahim Ağa Mahallelerinde asfaltlama çalışmalarını tamamlayan ekipler son olarak Alparslan Mahallesinde çalışmalarına başladı. Fenese Aşağı Mahallesinde de asfaltlama öncesi zemin hazırlığının tamamlanmasının ardından yollar asfaltla kaplanarak mahalle sakinlerinin kullanımına hazır hale getirilecek.

Mahalle içerisindeki sokakların tek tek sıcak asfaltla kaplanacağı çalışmaları ziyaret eden Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar “Doğalgaz çalışmalarından dolayı zarar görmüş ve alt yapı çalışmaları tamamlanmış mahallelerimizdeki asfaltlama çalışmalarımız belirlenen program dahilinde tüm hızıyla devam ediyor. İnşallah kış yağışlarından önce hedeflediğimiz seviyede çalışmalarımızı tamamlayacağız” açıklamalarında bulundu.