ARALıK 2017
Fenese Aşağı Mahallesinde Asfaltlama Öncesi Hazırlık Çalışması
20 Ekim 2016

Develi Belediyesine bağlı ekiplerin kış yağışlarından ve doğalgaz çalışmalarından dolayı zarar görmüş mahallelerdeki asfaltlama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Öncesinde Bahçelievler, Âşık Seyrani Hasan Şahan, Arı Mamak, Aşağı Everek 90 Evler, Reşadiye, Camicedid ve İbrahim Ağa Mahallelerinde asfaltlama çalışmalarını tamamlayan ekiplerin son olarak hayırsever hemşerimiz Fahri Mor tarafından yaptırılan Turizm Meslek Lisesi’nin açılışının sağlıklı bir şekilde yapılabilmesi için çevresindeki yolların da asfaltla kaplanmasının ardından Fenese Aşağı Mahallesinde asfalt öncesi zemin hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.

Mahalle içerisindeki sokakların tek tek sıcak asfaltla kaplanacağı çalışma hakkında açıklama yapan Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar “Doğalgaz çalışmalarından dolayı zarar görmüş ve alt yapı çalışmaları tamamlanmış mahallelerimizdeki asfaltlama çalışmalarımız belirlenen program dahilinde tüm hızıyla devam ediyor. İnşallah kış yağışlarından önce hedeflediğimiz seviyede çalışmalarımızı tamamlayacağız” dedi.