AĞUSTOS 2017
Turizm Lisesi Çevresindeki Asfaltlama Çalışmasında Sona Gelindi
20 Ekim 2016

Hayırsever Hemşerimiz Fahri Mor tarafından yaptırılan ve inşaatı tamamlanan Turizm Meslek Lisesi çevresinde başlatılan asfaltlama çalışmalarında sona gelindi. Açılıştan önce yollarda ve okul çevresinde yapılan çevre düzenleme çalışmaları kapsamında okul civarındaki geçiş yollarının asfaltlamasını yapan ekipler alt yapısı tamamlanan mahallelerin asfaltlama çalışmasının tüm hızıyla devam edeceğini belirtti.

Çalışmaları yerinde inceleyen Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar “İnşallah en kısa sürede açılışını yapmayı planladığımız, hayırsever hemşerimiz Fahri Mor tarafından yaptırılan Turizm Meslek Lisesi çevresindeki çalışmalarımızda sona yaklaştık. Bir kez daha hemşerimize teşekkür ediyor, Develimiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.