EKIM 2017
Köylerde Çalışmalar Tüm Hızıyla Devam Ediyor
19 Ekim 2016

Develi Belediyesi’nin Kayseri Büyükşehir Belediyesi ile köylerde yürüttüğü çevre düzenleme ve park yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Çalışmalar kapsamında Çadıryeri Mahallesinde ve Köseler Mahallesinde oyun grubu yerleştiren ekipler, parkların zemin çalışmalarının da en kısa sürede tamamlanacağını belirtti. Yine Köseler Mahallesindeki sokaklarda parke çalışması yürütülürken diğer ekipler de Epçe ve Gümüşören Mahallelerinde deforme olmuş mezar duvarlarının yeniden yapım çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Yeniköy Mahallesinde çalışmalarını devam ettiren DSİ’ye bağlı ekipler ise taşkın koruma kanalı ve korkuluk yapım çalışmalarında sona yaklaştı. Köylerde yoğun bir çalışma temposunun olduğunu belirten Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar “Büyükşehir Belediyemizle beraber köylerimizde yürüttüğümüz çalışmalar tüm hızıyla devam etmektedir. İnşallah kış yağışlarından önce hedeflediğimiz hizmetleri köylerimize götüreceğiz” mesajını verdi.