AĞUSTOS 2017
Başkan Çelik'den Tanıtım Toplantısı
18 Ekim 2016

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, halkın sorunlarına çözüm arandığı ve taleplerinin dinlendiği Beyaz Masa hizmetini artık mobil olarak da verecek. Mobil Beyaz Masa ile birlikte Kent Timi de hizmete girecek.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi halkın şikayet ve taleplerini en kısa yoldan değerlendirerek çözüme ulaştırmak için iki ayrı hizmeti hayata geçirdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Cumhuriyet Meydanı'nda Mobil Beyaz Masa uygulaması ve Kent Timi'ni İlçe Belediye Başkanları ve Kayseri halkına tanıttı. Kayseri halkının Belediye ile ilgili işlemlerini daha rahat ve kolaylıkla tamamlamasına yardımcı olmak amacıyla faaliyet gösteren Beyaz Masa, artık Mobil Beyaz Masa ile halkın ayağına gidecek. İlçe ilçe, mahalle mahalle gezecek olan Mobil Beyaz Masa halkın yoğunlukla bulunduğu yerlerde Büyükşehir Belediyesi ile ilgili talepleri alacak. Başkan Mustafa Çelik tarafından tanıtımı yapılacak olan bir başka hizmet de Kent Timi oldu. Kısa sürede pratik çözümler getirmek üzere kurulan Kent Timi, şehri gezerek günlük yaşantıda çıkabilecek problemleri tespit edecek ve anında gidermek için görev yapacak.

Davetliler arasında bulunan Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar “Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Çelik’in bu tanıtım toplantısı Kayserimiz ’in Belediyecilikte vizyon şehir olduğunu bir kez daha göstermiştir. İlçe, ilçe; mahalle, mahalle gezerek istek ve şikayetleri kaydedecek olan Mobil Beyaz Masa hizmetinin ve günlük aksaklıkları gidermek amacıyla kurulmuş olan Kent Timi hizmetinin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.