KASıM 2017
Homurlu Mesire Alanında Çalışmalar Tüm Hızıyla Devam Ediyor
18 Ekim 2016

Develi Belediyesi Yukarı Künye Mahallesinde bulunan Homurlu Şelalesinin çevresine mesire alanı yapım çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Ekipmanlarıyla alandaki hafriyatların temizliğiyle işe başlayan Belediye ekipleri, wc, mescit, büfe ve taş köprü çalışmalarını da tamamladıktan sonra son olarak 30 adet barbekülü çatılı piknik masası montajına tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmayla ilgili bilgi veren Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar “Develimizin doğa harikası yerlerinden olan Homurlu Şelalesinin çevre düzenlemesi ve mesire alanı yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 3000 m2’lik mıcır seriminin ve 80 m ahşap korkuluğun yapılacağı alanda ayrıca; 15 adet ahşap çöp kutusu, oyun grupları, çeşme ve ahşap köprüde yapılarak Develi halkının ve misafirlerin rahatlıkla kullanabileceği bir çevre düzenine kavuşturulacak.” dedi.