NISAN 2017
Merkez Mahallelerde ve Köylerde Yol Çalışmaları Devam Ediyor
17 Ekim 2016

Develi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin yol çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Çalışmalar kapsamında Abdulbaki Mahallesinde bulunan eski ören yerleri yıkarak hafriyatlarını temizlemesinin ardından yolu genişleten ekiplerin yanı sıra köylerde de yol çalışmaları devam ediyor. Ayvazhacı Mahallesinde 12.800 m2’lik yolun parke ile kaplanmasının ardından geriye kalan yolların da soğuk asfalt serimi için dolgu ve tesviyesi yapılarak hazır hale getirildi. Sindelhöyük Mahallesinde çamur olan yolların da toprakla dolgu ve tesviyesini yapan ekipler, hem merkez mahallelerde hem de köylerde yol çalışmalarının kış yağılarından önce hedeflenen seviyeye gelmesi için seri bir şekilde devam ettiğini belirtti.