ARALıK 2017
Hasan Şahan Mahallesinden Başkan Cabbar'a Teşekkür Ziyareti
17 Ekim 2016

Şehit Üsteğmen Hasan Şahan Mahallesi Muhtarı Cemal Uzun beraberindeki mahalle sakinleri ile birlikte Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar’a teşekkür ziyaretinde bulundu. Reşadiye Mahallesinde ikamet eden Nusret Asutay isimli hemşerimiz de yapılan alt yapı ve asfalt çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Cabbar’a teşekkür amaçlı çiçek takdiminde bulundu. Mahallede tamamlanan alt yapı çalışmalarının ardından kısa sürede asfaltlama çalışmalarının tamamlanmasından duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini ileten mahalle sakinlerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Cabbar “Alt yapı çalışmaları tamamlanan mahallelerimizin asfaltlama çalışmaları tüm hızıyla devam etmektedir. İnşallah en kısa sürede çalışmalarımızı tamamlayarak hemşerilerimizi memnun etme gayreti içerisinde olacağız” dedi.