HAZIRAN 2017
Camicedid ve İbrahim Ağa Mahallelerinde Asfaltlama Çalışması
14 Ekim 2016

Develi Belediyesine bağlı ekiplerin kış yağışlarından ve doğalgaz çalışmalarından dolayı zarar görmüş mahallelerdeki asfaltlama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Öncesinde Bahçelievler, Âşık Seyrani Hasan Şahan, Arı Mamak, Aşağı Everek 90 Evler ve Reşadiye Mahallelerinde asfaltlama çalışmalarını tamamlayan ekipler, son olarak Camicedid ve İbrahim Ağa Mahallelerinde asfaltlama çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Mahalle içerisindeki sokakların tek tek sıcak asfaltla kaplandığı çalışma hakkında açıklama yapan Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar “Doğalgaz çalışmalarından dolayı zarar görmüş ve alt yapı çalışmaları tamamlanmış mahallelerimizdeki asfaltlama çalışmalarımız belirlenen program dahilinde tüm hızıyla devam ediyor. İnşallah kış yağışlarından önce hedeflediğimiz seviyede çalışmalarımızı tamamlayacağız” dedi.