EKIM 2017
Başkan Cabbar'a Ziyaretler
13 Ekim 2016

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar makamında şehir içinden ve dışından gelen ziyaretçilerle bir araya geldi. Başkan Cabbar’ın öğretmeni olan Şengül Kozan’ın sürpriz ziyaretine duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Cabbar’ı daha sonra 11 Ekim’de kaybettiğimiz Develimizin medarı iftiharlarından olan Hacı Ahmed İslamoğlu Hocaefendi’nin oğlu ilahiyatçı-yazar Mustafa İslmaoğlu ziyaret etti. Cenaze süresince yakın ilgisinden dolayı Başkan Cabbar’a teşekkür etmek için ziyaret geldiğini belirten Mustafa İslamoğlu’na teşekkürlerini ileten Başkan Cabbar, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Dairesi Başkanı Gerhat Bingöl, Dolmuş Şoförleri Kooperatifi Başkanı Yücel Soytürk ve beraberindeki heyet ile Başkan Cabbar’ı ziyaret ederek kartlı sisteme geçiş hakkında istişare ettiler. Değişecek dolmuş güzergahlarıyla birlikte ulaşım olmayan mahallelere de sefer düzenleneceğinin belirtildiği toplantı sonunda Başkan Cabbar, ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Cabbar son olarak Kayseri Askere Alma Bölge Başkanı Personel Albay Mehmet Sabancı ve beraberindeki Develi Askerlik Şube Başkanı Üsteğmen Yasin Demiralp ile bir araya gelerek Develi üzerine sohbet etti.