AĞUSTOS 2017
Başkan Cabbar'dan Ahmed İslamoğlu Hocamıza Taziye Mesajı
11 Ekim 2016

“Develimizin en önemli kanaat önderlerinden, tasavvuf ehli, ilim aşığı, gönül ehli Hacı Ahmed İslamoğlu Hocamızı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Son nefesine kadar hemşerilerine Allah’ı ve Rasul’ünü anlatarak bu hayat yolculuğunu tamamlayan Ahmed Hocamız, Develimiz kadar ülkemizin birçok yerinde sevilip itibar edilen bir din alimiydi.

Merhum Hacı Ahmed Hocamızın cenazesi yarın Çarşı Camiinde kılınacak öğle namazı sonrası defnedilecek olup; 80 yaşında ruhunu Rahman’a teslim eden Ahmed Hocamıza Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına, hemşerilerime ve gerek yurt içi ve yurt dışındaki bütün sevenlerine başsağlığı diliyorum. Rabbim’den Hoca’mızı peygamberler, sıddıklar ve şehitlerle haşretmesini, bizleri de kendilerine komşu eylemesini niyaz ediyorum. “

Mehmet CABBAR