MAYıS 2017
Develi Terminali Revizyon Çalışmaları Kaldığı Yerden Devam Ediyor
7 Ekim 2016

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla Develi Terminalindeki revizyon çalışmaları kaldığı yerden devam ediyor.

Ağustos ayında başlanılan yıkım çalışmaları, firmanın mahkemeye başvurmasının ardından tedbir kararı aldırmasıyla bekletilmeye alınmış; daha sonra firmanın 7 Ekim Cuma Günü itibariyle Büyükşehir Belediyesi ve Develi Belediyesinin girişimleri sonucunda anlaşmaya varılarak, davasından vazgeçmesinin ardından çalışmalara kalındığı yerden devam edilmektedir. 1 milyon 111 bin liraya yapılacak olan revizyon çalışmalarında bütün acentelerin yerleri modernize edilecek, tuvalet, otopark alanı, otobüsler için geçiş yolu gibi çalışmaların yanı sıra çevre düzenleme çalışmaları da yapılarak Develi’ye yakışır bir terminal görünümü kazandırılacaktır.