HAZIRAN 2017
Belediye Ekiplerinden Yaya Geçidi Çalışması
6 Ekim 2016

Develi Belediyesi’ne bağlı ekipler tarafından, öncelikle ana caddeler olmak üzere asfaltlanan yollara yaya çizgileri çekildi.

Cumhuriyet Meydanı başta olmak üzere Cumhuriyet Caddesi’ndeki Develi Lisesi, Develi Kız Meslek Lisesi ve İstiklal Ortaokulu’nun bulunduğu yerlerin yaya çizgilerini tamamlayan ekipler, trafiğin daha sağlıklı yürüyebilmesi ve olası kazalara engel olmak amacıyla, caddede belirlenen noktalarda yaya geçitleri oluşturuldu. Öte yandan şehir merkezinde diğer cadde ve sokaklarda belirginliği kaybolan yaya geçidi ve yol çizgilerinin de yenilenme çalışmalarını önümüzdeki günlerde yapacak olan ekipler özellikle okul önlerindeki yaya çizgilerinin en kısa sürede tamamlanacağını belirtti.