ARALıK 2017
Damızlık ve Sığır Yetiştiricileri Birliğinden 2023 Vizyonu Toplantısı
4 Ekim 2016

Kayseri Damızlık ve Sığır Yetiştiricileri Birliği ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ortaklı Orta Anadolu Kalkınma Ajansının desteğiyle Türkiye’de çiftçi örgütleri arasında bir ilk olan “2023 Vizyon” toplantısı yapıldı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Develi Belediyesi, Orta Anadolu Kalkınma Ajansı gibi resmi kurumların yanı sıra çok sayıda oda ve çiftçi örgütlerinin de katıldığı istişare toplantısına katılan Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Develideki zirai ve havan yetiştiriciliği hakkında bilgiler verdi. Toplantının başarılı geçtiğini belirten Başkan Cabbar “Farklı kurum ve kuruluşlarla yaptığımız istişare toplantısı yeni ufuklar açması ve Cumhuriyetimizin 100. Yılına denk gelecek olan 2023 vizyonunun ülkemizin her alanında olduğu gibi zirai alanda da kendini göstermesi anlamında başarıyla gerçekleşmiştir” açıklamasında bulundu.