HAZIRAN 2017
Kayseri-Develi Arası Yol Çalışması Tüm Hızıyla Devam Ediyor
27 Eylül 2016

Karayolları Genel Müdürlüğü’nün Kayseri-Develi arasında başlatmış olduğu yol çalışmasının ikinci etabı tüm hızıyla devam ediyor. İlk etabında Kayseri ile Erciyes arasını tamamlayan ekipler, dört aydır projenin ikinci kısmı olan Erciyes-Develi yolu için çalışmalarını hızlandırdı.

Develi-Kayseri arası mesafeyi 8 km kısaltarak, ekonomik olarak katkı sağlayacak olan dev proje ile ilgili sürekli istişare halinde olunduğunu belirten Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar “2017 yılının Haziran ayında trafiğe açılması planlanan ve hemşerilerimize ulaşım anlamında büyük katkı sağlayacak olan dev projedeki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 32 iş makinesiyle 150 personelin çalıştığı proje sonunda eski yol iptal edilerek kaza riskinin en aza ineceği beklenmektedir” açıklamalarında bulundu. Başkan Cabbar ayrıca “Tomarza kavşağından başlayarak, Çomaklı, Erciyes ve Sindelhöyük kavşaklarının bulunduğu çevre yolunun genişletilmesi ve daha sonra Yahyalı yoluna da bağlantı yolunun yapılması projesinin Karayolları tarafından tamamlanmasının ardından Develimiz gerek şehir içi gerekse çevre yolları ile daha nezih ve ulaşımı rahat bir konuma erişecektir” diyerek çalışmaların şimdiden Develiye hayırlı olması temennisinde bulundu.