NISAN 2017
Arılık Mevkiinde Yol Düzenleme Çalışması
26 Eylül 2016

Develi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin yol çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. M. Asım Köksal Mahallesi Arılık Mevkiinde yol çalışmalarını tamamlayan ekipler, Belediye ekipmanlarıyla yolun tesviyesini ve dolgusunu tamamladıktan sonra sıkıştırmasını da yapmasının ardından yol üzerinde ve çevresinde gerekli tamir ve tadilatları da yaparak mahalle sakinlerinin kullanımına hazır hale getirdi.

Doğal sebeplerden ve doğalgaz çalışmalarından zarar görmüş yol ve caddelerin yeniden yapım, bakım ve onarım gibi işlemlerin hızla devam ettiğini belirten Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, “İnşallah kış yağışlarından önce, öncelikli olarak aciliyet arz eden yollarımızın yapımını tamamlayacağız” açıklamasında bulundu.