EKIM 2017
Başkan Cabbar'a Or-An'dan Ziyaret
11 Aralık 2014

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar’ın da Yönetim Kurulu Katip Üyesi olduğu Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (OR-AN) Genele Sekreter Vekili Fatih Gavgacı ve Birim Başkanları Burçak Yüksel ve Engin Uz Başkan Cabbar’ı makamında ziyaret ettiler.

Karşılıklı bilgilendirmelerle geçen görüşmede Başkan Cabbar Develide yapılmış olan çalışmalardan ve projelerinden bahsetti. Bu hususta heyetten 2015 yılı mali desteklerle ilgili bilgiler alan Başkan Cabbar “Or-An gerçekten hem faaliyetleri hem de vizyonel yapısıyla yüz akı bir kurumumuz. Bu anlamda Develimiz için her daim sizlerle istişare halinde olacağız ve bu görüşmelerimiz de sıklaşacaktır” diyerek duygularını dile getirdi. Or-An’dan gelen heyette ev sahipliğinden ötürü Başkan Cabbar’a teşekkürlerini ilettiler.