NISAN 2017
Ayvazhacı Mahallesinde Yol ve Park Çalışmaları
22 Eylül 2016

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin de destekleriyle birlikte Develi Belediyesi’nin Ayvazhacı Mahallesinde yol ve park çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Eski Ayvazhacı ile Afet Evleri arasında bulunan yolun dolgu ve sıkıştırmasını yapan ekipler yolu asfalt serimi için hazır hale getirdi. Ayrıca mahalle içerisinde tamamlanan kanalizasyon yapımı ve içme suyu şebekelerinin yenilenmesinden sonra zarar gören yollardaki parke çalışmalarına da başlayan ekipler, çalışma kapsamında Ayvazhacı Mahallesinde 10 bin m’’lik yolu parke ile kaplayacaklar. Mahalle içerisinde çocukların daha güzel vakit geçirebilmesi için park ve kamelya yapımını tamamlayan ekipler güz döneminde de park içerisinde ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.