MAYıS 2017
Develi'de İlköğretim Haftası Etkinlikleri
22 Eylül 2016

İlköğretim Haftası tüm yurtta olduğu gibi İlçemizde de coşkuyla kutlandı. Turan Köylüoğlu İlkokulunda yapılan programda bu yıl ayrıca 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri de anıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda Okul Müdürü Seyit Kaya açılış konuşması yaparak, Develi Kaymakamı Murat Duru, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ve diğer protokol üyelerine teşriflerinden ötürü teşekkür etti. Babası Turan Köylüoğlu’nun ismini verdiği okulu Develimize kazandıran hayısever ve eğitim gönüllüsü hemşerimiz Suat Köylüoğlu ise öğrencileri selamlayarak başarılar diledi. Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ise “Develi Belediyesi olarak her daim eğitimin ve eğitimcinin yanında olmaya onların imkanlarını kolaylaştırmak adına çalışmalarımız bundan önce devam ettiği gibi bundan sonra da devam edecektir” diyerek 2016-2017 yılında başta öğrenciler olmak üzere öğretmen ve velilere de başarılar diledi. Son konuşmayı ise İlçe Kaymakamı Murat Duru yaptı. Duru konuşmasında öğrencilerin tarih şuurunun üst seviyeye çıkarılarak her daim zinde bir gençlik için yoğun mücadele verilmesi gerektiğini vurguladı.

Program daha sonra okul öğrencilerinin şiir ve gösterileriyle devam etti. Programın sonunda ise protokol üyeleri okul içerisinde oluşturulmuş 15 Temmuz Şehitlerinin fotoğraf sergisini gezdi.