KASıM 2017
İlk Ders 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri
19 Eylül 2016

2014-2015 Eğitim-Öğretim yılının ilk günü ve İlköğretim Haftası tüm yurtta olduğu gibi İlçemizde de coşkuyla kutlandı. 90. Yıl Cumhuriyet İlkokulunda yapılan programda bu yıl ayrıca 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri de anıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda Okul Müdürü Hasan Güçlü açılış konuşması yaparak, Develi Kaymakamı Murat Duru, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ve diğer protokol üyelerine teşriflerinden ötürü teşekkür etti. Program daha sonra okul öğrencilerinin 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitlerini anlatan şiirleriyle devam etti. ve Programın sonunda ise protokol üyeleri sınıfları gezerek öğrencilere ve öğretmenlere başarı dileklerinde bulundu.

15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri anısına davetlilere kitapçıklar dağıtıldığı program sonrası öğrencilere bu yılın ilk dersi olarak 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri anlatıldı.