NISAN 2017
Başkan Cabbar'dan Satranç Sporcularına Özel İlgi
11 Aralık 2014

6-7 Aralık 2014 tarihlerinde Türkiye Satranç Federasyonu Kayseri İl Temsilciliği tarafından düzenlene Kayseri Küçükler İl Birinciliği satranç turnuvasında Şehit Üsteğmen Ömer Mavi Ortaokulu öğrencilerinden:

Mustafa Eren Kaman 11 yaş erkeklerde il birinciliği

Şule Keklik 11 yaş kızlarda il birinciliği

Emirhan Akbulutlar 12 yaş erkeklerde il ikinciliği

Edanur Sırkıntı 12 yaş kızlarda il üçüncülüğü derecelerini elde ederek okullarına 4 madalya kazandırdılar.

Belediye Başkanı Mehmet Cabbar madalya kazana öğrencileri ve öğretmenleri makamında ağırlayarak tek tek tebrik edip hediyeler takdim etti. “Dün aynı turnuvada birinci olan Turan Köylüoğlu İlköğretim Okulundan madalya kazanan 13 öğrencimizi ağırlamıştık. Bugünde 4 madalya kazanan bu çocuklarımızı görünce Develimizin satrançta ne kadar etkili olduğunu göstermekte. Bu başarılarınızın artarak devam etmesini ve sadece Develimizi değil inşallah ülkemizi temsil edecek sporcular olmanızı diliyorum” diyerek duygularını ifade eden Başkan Cabbar ayrıca “Bundan sonra şehir dışı ne kadar turnuva varsa hepsine katılıp bu öğrencilerimizin başarılarını göstermeliyiz. Bu hususta elimizden gelen ne varsa onu da yapmaya hazırız” müjdesini verdi.