AĞUSTOS 2017
Alt Yapı Çalışmaları Tüm Hızıyla Devam Ediyor
9 Eylül 2016

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Daire Başkanlığının İlçemiz Aşık Seyrani Mahallesinde yürüttüğü alt yapı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Öncesinde Cumhuriyet Caddesini ve Aşık Seyrani Caddesinin bir kısmının alt yapı çalışmalarını tamamlayan ekipler, asfaltlama öncesi Aşık Seyrani Caddesindeki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Toplamda 9000 m’lik eski asbesli boruları uzun ömürlü duktil borularla değiştiriyor. İsale ve terfi hat çalışmasının yanı sıra mahalle girişlerindeki vana ve boruları da değiştirecek olan ekipler ayrıca terfi depolarındaki kollektörlerde de yenileme çalışmaları yapacaktır. Toplamda 3.5 milyon liralık maliyeti olan projenin %30’luk kısmının bittiğini belirten Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Kurban Bayramı sonrasında çalışmalara daha da hız verilerek çalışmaların tamamlanmasının ardından Seyrani Caddemizin kalan kısmında da Büyükşehir Belediyemizin de desteğiyle en kısa sürede asfaltlama çalışması yapılacaktır” ded.