EKIM 2017
Başkan Cabbar Basın Mensuplarıyla İstişare Etti
6 Eylül 2016

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Develideki basın mensuplarıyla bir araya gelerek Develi üzerine istişarelerde bulundu.

Develi’ye yapılan ve yapılacak olan yatırımlarla ilgili bilgiler veren Başkan Cabbar, yapılan çalışmalarla ilgili basın mensuplarının sorularını teker teker yanıtladı. “Alt yapısı tamamlanmış mahallelerimizdeki asfalt ve parke çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir. Fakat alt yapı çalışmaları tamamlanmamış olan mahallelere yatırım yapmak kaynakları heba etmek demektir. Alt yapı çalışmaları tamamlanan mahallelerimize gerekli bütün yatırımlar yapılmaktadır ve yapılmaya da devam edecektir” dedi. Muhabbet havasında geçen toplantıda ayrıca Meydan 2. Etap, Kasaplar Sitesi, Seyrani Kampüsü, Kentsel Dönüşüm gibi diğer yatırımlarda etraflıca konuşularak, fikir alışverişinde bulunuldu. Basın mensuplarına çalışmalarında kolaylıklar dileyen Başkan Cabbar’a, basın mensupları da bir araya gelerek istişare etmekten duydukları memnuniyeti dile getirdi.