NISAN 2017
Burhan Kuzu'dan Develideki Resmi Kurumlara Ziyaret
2 Eylül 2016

AK Parti’nin kurucularından, Anayasa Komisyonu Eski Başkanı, hemşerimiz Burhan Kuzu, Develideki resmi kurumlara ziyarette bulundu.

İlk olarak Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar’ı makamında ziyaret ederek hasbihal eden Kuzu, sonrasında Başkan Cabbar ve AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Durukan’la birlikte diğer resmi kurumlara ziyarette bulundu. Emniyet Müdürlüğüne ziyarette bulunarak çalışmalar hakkında bilgiler alan Kuzu daha sonra Develi Kaymakamı Murat Duru’yu makamında ziyaret etti. Develi’deki son gelişmeler hakkında muhabbet edildikten sonra Develi Adliye Sarayına giderek meslektaşlarıyla bir araya gelen Kuzu 15 Temmuz’da hainlerin darbe teşebbüsünün ardından Develi’nin tüm resmi kurumları ve halkıyla bir olduğu mesajını vermelerinden dolayı teşekkür ve tebrikleri iletti.