MAYıS 2017
Develi'de 30 Ağustos Zafer Bayramı Etkinlikleri
30 Ağustos 2016

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 94. Yıldönümü etkinlikleri Develi Cumhuriyet Meydanında yapıldı.

Develi Kaymakamı Murat Duru, Garnizon Komutanı Mustafa Mangar, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, siyasi parti başkanları, okul müdürleri, kurum amirleri ve Develililerin katılımıyla Cumhuriyet Meydanında düzenlenen etkinlik, saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. Atatürk büstüne çelenklerin sunulmasının ardından Türk Silahlı Kuvvetleri adına Jandarma Başçavuş Yahya Budak konuşma yaptı. İMKB Fen Lisesi Öğrencisi Abdullah Kirik’in “Bu Bayrak” isimli şiiri okumasının ardından günün anlam ve önemine dair konuşma yapan Kaymakam Duru “Cumhurbaşkanımızın dediği gibi bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, hep birlikte güçlü Türkiye olacağız” vurgusuyla konuşmasını tamamladı.

Programın ikinci kısmı ise Develi Kaymakamı Murat Duru’nun, makamında tebrikleri kabulüyle devam etti. Program, İlçe protokolünün Kaymakamlık makamında muhabbet etmesiyle son buldu.