NISAN 2017
Başkan Cabbar Makamında Şampiyonları Ağırladı
10 Aralık 2014

Turan Köylüoğlu İlköğretim Okulu Öğrencileri, 6-7 Aralık 2014 tarihlerinde Türkiye Satranç Federasyonunun Kayseri Küçükler Satranç turnuvasında 24 madalyanın 13’ünü alarak okullarına birincilik kazandırdılar.

Madalya kazanmış 13 öğrenci ve öğretmenlerini makamında ağırlayan Başkan Cabbar, öğretmenlerden öğrenciler ve bundan sonra yapılacak programla ilgili bilgiler aldıktan sonra “Böyle bir başarı kazandıkları için çocuklarımızı ve siz öğretmenlerini ayrı ayrı tebrik ediyor ve başarılarınızın devamını diliyorum. Satranç sporunun İlçemizde daha da yaygınlaşması ve güçlenmesi için Türkiye Federasyonuyla Develimizde bir satranç turnuvası yapılması hususunda görüşmelerimiz olacaktır.” müjdesini verdi. Şampiyonlara hediyeler takdim eden Başkan Cabbar daha sonra bu başarıyı ölümsüzleştirmek adına şampiyonlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.