EKIM 2017
Başkan Çelik'ten Develi Ziyareti
29 Ağustos 2016

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ekibiyle birlikte Develi’ye ziyarette bulundu. AK Parti Kayseri Milletvekili hemşerimiz Sami Dedeoğlu’nun da olduğu ziyaret Çarşı Camiinde kılınan öğle namazının ardından İlçe esnaflarını ziyaretle devam etti.

Çalışmalar hakkında Develililerle hasbihal eden Başkan Çelik’e teşekkürlerini ileten Develi halkı, özellikle ana yol asfaltlama çalışmasından duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Asfaltlama çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Çelik “2.5 km uzunluğunda, 18 m genişliğindeki ana caddelerin asfaltlanması 1.5 milyon, öncesinde asbesli boruların değiştirilerek şebekenin yenilenmesinin maliyeti ise 1.6 milyon lira olup toplam maliyet 5 milyon civarındadır. Yapılan hizmetin hayırlı olmasını diliyor, Develimiz için verdiğimiz sözleri bir bir yerine getireceğimizi de belirmek istiyorum” diyerek Develiye yakışır bir yol yapıldığını vurguladı.

Yapılan yol çalışmalarından dolayı Başkan Çelik’e teşekkür ederek konuşmasına başlayan Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ise “Her ne zaman Develimizin bir ihtiyacı için Çelik başkanımızın yanına gitsek, babacan bir tavırla bizi karşılayıp, boş göndermemiştir. Kendisiyle çalışıyor olmaktan gurur duyduğumu bir kez daha belirtmek istiyorum” diyerek yapılan hizmetin hayırlı olması dileğinde bulundu. Vekil Dedeoğlu ise hem altyapı hem de asfaltlama gibi güzel hizmetlerin Develiye ulaşmasında emeği geçen Başkan Çelik’e ve Başkan Cabbar’a teşekkürlerini iletti.