MAYıS 2017
Anayollarda Asfaltlama Çalışmalarında Sona Gelindi
29 Ağustos 2016

Doğlagaz ve alt yapı çalışmalarından dolayı zarar görmüş, Develi’nin en işlek iki caddesi olan Cumhuriyet ve Aşık Seyrani Caddelerinin sıcak asfalt çalışmalarında sona gelindi. Karayolları mevkiinden çalışmaya başlayan ekipler geceleri de mesailerini devam ettirerek çalışmalarını Aşık Seyrani Caddesinde devam ettirerek son noktaya gelmiştir.

Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar “Ana yollardaki asfaltlama çalışmalarının tamamlanmasının ardından yol çizgileri de çekilerek trafiğe hazır hale getirilecektir. Ayrıca Bahçelievler, Aşık Seyrani ve Reşadiye Mahallelerinde tamamlanan asfaltlama çalışmalarının da diğer mahallelerde de program dahilinde devam edecektir ”dedi.