AĞUSTOS 2017
Anayollarda Asfaltlama Çalışmalarına Başlandı
26 Ağustos 2016

Doğalgaz çalışmaları ve altyapı çalışmalarından dolayı zarar görmüş olan İlçemizin en işlek caddelerinden Cumhuriyet Caddesi ve Tekir Caddesindeki alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından asfaltlama çalışmasına başlandı.

Öncesinde Kayseri Gaz ve Kaski ekiplerinin doğalgaz, içme suyu boruları ve kanalizasyon çalışmalarını tamamlamalarının ardından, olası çöküntüleri engellemek için çalışma yapılan yolun tesviyesini ve sıkıştırmasını da yapan ekipler yolu asfalt serimi için hazır hale getirdi. Karayolları mevkiinde asfalt serimine başlayan ekipleri ziyaret eden Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar “Kayseri Büyükşehir Belediyemizin desteği ile ana caddelerin sıcak asfalt için hazırlık çalışmaları tamamlanarak asfaltlama işlemine geçilmiştir. İnşallah en kısa sürede yol çalışmaları tamamlanarak hemşerilerimizin hizmetine sunulacaktır” dedi.