MAYıS 2017
Başkan Cabbar'dan Çalışmaları Ziyaret
23 Ağustos 2016

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekiplerin Yahyalı yolundaki orta refüjde devam ettirdikleri peyzaj çalışmalarını yerinde inceleyerek bilgiler aldı. Refüjlere kent estetiği kazandırmak için, dalamit, pomza, kiremit irmiği, ağaç kabuğu ve çim sınırlayıcı taşlarla peyzaj çalışmalarının diğer tüm refüjlerde de devam edeceğini belirtti.

Şehir mezarlığında yeni istimlak edilen 15 bin m2’lik alandaki çalışmaları da yerinde inceleyen Başkan Cabbar “20 adada 560 adet mezarın yapılacağı alandaki çalışmalar tüm hızıyla devam etmektedir. İstinat duvarı yapım çalışmalarının da devam ettiği alandaki çalışmalar en kısa sürede tamamlanarak şehir mezarlığımızı önemli ölçüde genişletmiş olacağız” açıklamalarında bulundu.